2310 448.000
Ανακοίνωση έκτακτης λειτουργίας του Λογιστικού μας Γραφείου λόγω μέτρων κατά του Κορωναϊού CoViD19
Βρίσκεστε εδώ: ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Ανακοίνωση έκτακτης λειτουργίας του Λογιστικού μας Γραφείου λόγω μέτρων κατά του Κορωναϊού CoViD19
addthis

Ανακοίνωση Έκτακτης Λειτουργίας του Γραφείου λόγω μέτρων κατά του Κορονοϊου!

Σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του Κορονοϊου CoViD19 ως Πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και θέτοντας ως προτεραιότητα τόσο την υγεία στο γραφείο μας όσο και των πελατών μας σας ανακοινώνουμε ότι:

Από 15/3/2020 έως 15/4/2020 λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα ως εξης:

Η επικοινωνία και οι εργασίες του Γραφείου μας θα γίνεται ΜΌΝΟ πρωινές ωρες, ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και ΧΩΡΙΣ την Φυσική Παρουσία των πελατών και των εμπλεκομένων στις διεκπεραιώσεις των εργασιών.

Το γραφείο μας θα δέχεται την Φυσική Παρουσία των πελατών (και όχι τρίτων) ΜΟΝΟ σε πολύ έκτακτες περιπτώσεις για ολιγόλεπτη διάρκεια.

Επιτρέπεται η παράδοση - παραλαβή τιμολογίων από επιχειρήσεις ή άλλων εγγράφων ΜΟΝΟ για υποχρεωτικές υποβολές δηλώσεων και ΧΩΡΙΣ δια ζώσης συζήτηση επ’ αυτών. Η ενημέρωση σας θα γίνεται ΜΟΝΟ Ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά .

Η Ηλεκτρονική Αποστολή (FAX-SCAN/EMAIL/PHOTO) τιμολογίων ή εγγράφων απαιτείται ΜΟΝΟ όταν αυτή είναι εφικτή, αλλιώς η παράδοσή τους θα γίνεται με φυσική ολιγόλεπτη παρουσία και ΜΌΝΟ κατά τις πρωινές ώρες καθώς τα απογευματινά ραντεβού ΔΕΝ θα γίνονται μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Στο παραπάνω διάστημα επίσης ΔΕΝ θα γίνονται ραντεβού για δηλώσεις ή αιτήσεις που μπορούν να υποβληθούν μετά την περίοδο αυτή (αιτήσεις για αλλαγές τ.μ. ΔΕΗ σε δημους, Α21, αλλαγές σε Ε9 χωρίς υποχρέωση από κάποια αιτία, επιδόματα κτλ) και έχουν ηδη πάρει παράταση προθεσμίας.

Η μετάβαση μας σε δημόσιες υπηρεσίες θα γίνεται ΜΟΝΟ για έκτακτες περιπτώσεις σεβόμενοι και τους εκεί εργαζόμενους. Σε κάθε περίπτωση οι εργασίες πλέον θα διεκπεραιωνονται κατόπιν εξόφλησης της αμοιβής μας.

Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την απόφαση μας και να προσπαθήσετε να πράξετε το ίδιο λαμβάνοντας μέτρα για εσάς, τις οικογένειες και τους εργαζομένους σας καθως η πρόληψη είναι το καλύτερο για όλους μας.

Ελπίζοντας στην Καλή Συνεργασία και Ηλεκτρονικά!

#ΜενουμεΣπιτι #metrotaxgr

Τσανίδης Γιώργος

Τρόποι Τηλεφωνικής / Ηλεκτρονικής Επικοινωνίας:

ΤΗΛ. 2310448000, ΚΙΝ. 6977297424
EMAIL. gtsanidis@gmail.com
SMS, VIBER, MESSENGER, WHATSUP, SKYPE
www.metrotax.gr


Το έργο μας .. μιλάει από μόνο του
Δεν θα μπορούσα να κάνω ιδανικότερη επιλογή λογιστή! Ο Γιώργος είναι απόλυτα καταρτισμένος για όλα όσα αφορούν την επιχείρηση μου και φροντίζει να με ενημερώνει για όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη ορθή λειτουργία της. Διακρίνεται από τυπικότητα και είναι πάντοτε πρόθυμος να μου λύσει οποιαδήποτε απορία. Λειτουργεί συμβουλευτικά και με κατευθύνει. Φροντίζει για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα τεχνολογίας όπως εφαρμογές smart phone και λογιστικά προγράμματα, γεγονός που βοηθά στην απλοποίηση των διαδικασιών και τον κάνει απόλυτα οργανωτικό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την επικοινωνία και τη συνεργασία μου με το Γιώργο και θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα σε οποιοδήποτε Έλληνα φορολογούμενο πολίτη!
Μ.Μηντσίδου
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Φωτογράφος
Ο Γιώργος Τσανίδης είναι νέος, γεμάτος πάθος και όρεξη για δουλειά.. έχει μεράκι για αυτό που κάνει κ πάντα είναι πρόθυμος να εξυπηρετήσει με τις συμβουλές του.... τον προτείνω ανεπιφύλακτα....
Α.Τζατζάρης
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Εκπαιδευτικός
Εξαιρετικό λογιστικό γραφείο, με φορολογικό σχεδιασμό, οργάνωση και ενημέρωση, παρέχοντας άμεσες λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις!
Π.Μελετόπουλος
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Πραγματογνώμονας Ασφαλίσεων
Ο Γιώργος είναι πάνω από όλα ένας ευγενικός, εξυπηρετικός, υπομονετικός και πολύ φιλικός κύριος με τεράστιες γνώσεις επάνω στα οικονομικά. Αφού μελετήσει πολύ καλά το οποιοδήποτε θέμα φορολογικής φύσεως και να έχεις θα σου το λύσει με τον καλύτερο τρόπο! Αυτό έκανε και σε μένα και θα τον ευχαριστώ πάντα, το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω είναι να τον συστήσω σε οποιονδήποτε.
Α.Τσαρούχας
Ιδιώτης
Σας ευχαριστώ για τη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και την καλή διάθεση να βοηθήσετε σε κάθε περίπτωση!
S.Pepkolaj
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Αναψυκτήριο
Πρόκειται για ένα λογιστικό γραφείο που όχι μόνο δεν κάνει λάθη αλλά συγχρόνως σε συμβουλεύει για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον. Πάντα σε ενημερώνει και έτσι δεν χάνεις επιδόματα και εκπτώσεις
Α.Παπαθεοδώρου
Στέλεχος Πολυκινηματογράφου
Στην μικρή και σύντομη συνεργασία που έχω μέχρι τώρα με τον Γιώργο είναι απόλυτα εντάξει σε ότι αφορά τα λογιστικά πολύ αναλυτικός σε ότι χρειάζεται σε απορίες δικές μου και πιστεύω σε μία καλύτερη συνεργασία να συνεχίσουμε και το 2020.
Μ.Βουρτζιάδου
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Κομμωτήριο
Επαγγελματίας που κερδίζει την εμπιστοσύνη σου γιατί είναι πάντα ενημερωμένος για τους λογιστικούς κανόνες και την επικαιρότητα!! Άψογα οργανωμένος, ακριβής και λεπτομερής, υπεύθυνος στη δουλειά του και αξιόπιστος. Έχουμε συνεργαστεί και σε επαγγελματικό επίπεδο εκτός από οικογενειακό και δρα όχι μόνο ως ένας λογιστής αλλά και ως οικονομικός σύμβουλος με λίγα λόγια ένας άνθρωπος που χαίρεσαι να συνεργάζεσαι μαζί του.
Φ.Τσερέλη
Στέλεχος Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης
Συνεργαζόμαστε με τον Γιώργο και το γραφείο Metrotax από τις πρώτες μέρες της ίδρυσης του. Ο Γιώργος είναι για εμάς ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης που ξέρουμε ότι θα μας καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο. Πάντα φιλικός, με θετική διάθεση και προθυμία να μας συμβουλεύσει. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε βρει έναν τόσο καλό άνθρωπο και επαγγελματία.
Χ.Πανταζή
Στέλεχος Ασφαλιστικής Εταιρείας
Ο Γιώργος είναι ένας αξιοπρεπής συνεργάτης, αναλυτικός και προσεκτικός στην κάθε του κίνηση με αποτέλεσμα να νιώθουμε ασφάλεια για τα λογιστικά της επιχείρησης μας. Η σοβαρότητα της δουλειάς του είναι ότι χρειάζεται κάθε επιχείρηση αυτό τον καιρό. Ευχαριστούμε πολύ Γιώργο
Ν.Ζαρδαβάς
Στέλεχος Εταιρείας Λογισμικών - Προγραμματιστής
Επαγγελματισμός,συνέπεια...και άριστη γνώση του λογιστικού αντικειμένου.
Χ.Σιώπης
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Σιδηροκατασκευές
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την άμεση εξυπηρέτηση και βοήθεια που μου παρέχει το λογιστικό γραφείο METROTAX. Το έχω δίπλα μου όποτε το χρειαστώ δίνοντάς μου απαντήσεις και συμβουλές σε οποιαδήποτε απορία και επιλύοντας κάθε μου πρόβλημα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
Ε.Τσολακίδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Πωλήτης Ιατρικού Εξοπλισμού
© metrotax.gr 2020. All rights reserved. Powered by d-spot
back to top
espa