2310 448.000
E-BOOK
Βρίσκεστε εδώ: E-BOOK
addthis

1. ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ:

 

Με την εγγραφή σας στο Newsletter της ιστοσελίδας, σας προσφέρουμε δωρεάν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά εγχειρίδια - οδηγούς, με σκοπό να αποκτήσετε μία πρώτη επαφή με τη βασική θεματολογία που σας ενδιαφέρει.

 

Κάθε εγχειρίδιο περιλαμβάνει συνοπτικές πληροφορίες και συμβουλές για επίκαιρα θέματα φορολογίας, συμβουλευτικής και επιχειρηματικότητας.

 

Από το αρχείο μας μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα 12 E-Books:

 

1. Αφορολόγητο & Ηλεκτρονικές αποδείξεις 

2. Βραχυχρόνιες Μισθώσεις (AIRBNB)

3. Επιδόματα & Τεκμήρια

4. Κτηματολόγιο & Αντικειμενικές Αξίες Ακινήτων

5. Ηλεκτρονική Τήρηση Βιβλίων (MyData)

6. Ρυθμίσεις Οφειλών & Τραπεζικό Ακατάσχετο

7. Μισθοδοσία Εργαζομένων

8. Προκηρύξεις & Επαγγελματικός Προσανατολισμός

9. Επιχειρηματικό Σχέδιο & Έναρξη Επιχείρησης

10. Αναπτυξιακά Προγράμματα (ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ κλπ)

11. Χρηματοοικονομικοί Δείκτες 

12. Εκπαιδευτικές Τεχνικές Ενηλίκων

 

Συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία θα σας αποστείλουμε άμεσα και εντελώς δωρεάν το στο email σας το εγχειρίδιο που επιθυμείτε.

 

 Παρακαλούμε πληκτρολογήστε τη λέξη που βλέπετε στην εικόνα
refresh

2. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ 

 

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

  • ΔΩΡΕΑΝ Συνεδρία για τη μελέτη έναρξης της επιχείρησής σας και τη δυνατότητα υπαγωγής της σε επιδοτούμενα προγράμματα (ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ κλπ), ή
  • ΔΩΡΕΑΝ Συνεδρία για την ανάλυση και αντιμετώπιση των κινδύνων που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας σε συνδυασμό με μία οικονομική προσφορά συνεργασίας 

 

ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

 

  • Μπαίνετε αυτόματα κάθε χρόνο ΔΩΡΕΑΝ στο πρόγραμμα "ΚΕΡΔΙΖΩ" συλλέγοντας πόντους με κάθε ευρώ για δώρα αξίας μέχρι 100€ το χρόνο για τις αγορές σας χωρίς κλήρωση (για την παραλαβή των δώρων θα ενημερώνεστε μετά τις 31/12 κάθε επόμενου έτους)
  • Μπαίνετε αυτόματα κάθε χρόνο ΔΩΡΕΑΝ στο πρόγραμμα "ΣΥΣΤΗΝΩ" κερδίζοντας εκπτώσεις έως 30% από τον 1ο χρόνο συνεργασίας (10% για κάθε σύσταση νέου πελάτη)
  • Στείλτε μας μήνυμα και μπείτε στο ετήσιο πρόγραμμα πλήρους φοροτεχνικής κάλυψης και υποστήριξης "Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ" σε προνομιακές τιμές για τις προσωπικές ή οικογενειακές ανάγκες του νοικοκυριού σας. Οι πελάτες που το επιθυμούν, θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να είναι ξένοιαστοι από κόστη υποστήριξης, προθεσμίες, χρέη, εκτυπώσεις και κάθε είδους υποχρεώση δηλώσεων και αιτήσεων επιδομάτων για το νοικοκυριό τους με μία μόνο ετήσια συνδρομή και . (PERSONAL 90€, DOUBLE 120€, FAMILY 150€)

 

* (οι τιμές για το πρόγραμμα "Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ" συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Δεν υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού με τα προγράμματα "ΚΕΡΔΙΖΩ" και "ΣΥΣΤΗΝΩ". Η υπηρεσία παρέχεται με την πλήρη εξόφληση της ετήσιας συνδρομής και για ένα ημερολογιακό έτος από την ημέρα εγγραφής).


Το έργο μας .. μιλάει από μόνο του
Δεν θα μπορούσα να κάνω ιδανικότερη επιλογή λογιστή! Ο Γιώργος είναι απόλυτα καταρτισμένος για όλα όσα αφορούν την επιχείρηση μου και φροντίζει να με ενημερώνει για όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη ορθή λειτουργία της. Διακρίνεται από τυπικότητα και είναι πάντοτε πρόθυμος να μου λύσει οποιαδήποτε απορία. Λειτουργεί συμβουλευτικά και με κατευθύνει. Φροντίζει για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα τεχνολογίας όπως εφαρμογές smart phone και λογιστικά προγράμματα, γεγονός που βοηθά στην απλοποίηση των διαδικασιών και τον κάνει απόλυτα οργανωτικό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την επικοινωνία και τη συνεργασία μου με το Γιώργο και θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα σε οποιοδήποτε Έλληνα φορολογούμενο πολίτη!
Μ.Μηντσίδου
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Φωτογράφος
Ο Γιώργος Τσανίδης είναι νέος, γεμάτος πάθος και όρεξη για δουλειά.. έχει μεράκι για αυτό που κάνει κ πάντα είναι πρόθυμος να εξυπηρετήσει με τις συμβουλές του.... τον προτείνω ανεπιφύλακτα....
Α.Τζατζάρης
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Εκπαιδευτικός
Εξαιρετικό λογιστικό γραφείο, με φορολογικό σχεδιασμό, οργάνωση και ενημέρωση, παρέχοντας άμεσες λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις!
Π.Μελετόπουλος
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Πραγματογνώμονας Ασφαλίσεων
Ο Γιώργος είναι πάνω από όλα ένας ευγενικός, εξυπηρετικός, υπομονετικός και πολύ φιλικός κύριος με τεράστιες γνώσεις επάνω στα οικονομικά. Αφού μελετήσει πολύ καλά το οποιοδήποτε θέμα φορολογικής φύσεως και να έχεις θα σου το λύσει με τον καλύτερο τρόπο! Αυτό έκανε και σε μένα και θα τον ευχαριστώ πάντα, το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω είναι να τον συστήσω σε οποιονδήποτε.
Α.Τσαρούχας
Ιδιώτης
Σας ευχαριστώ για τη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και την καλή διάθεση να βοηθήσετε σε κάθε περίπτωση!
S.Pepkolaj
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Αναψυκτήριο
Πρόκειται για ένα λογιστικό γραφείο που όχι μόνο δεν κάνει λάθη αλλά συγχρόνως σε συμβουλεύει για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον. Πάντα σε ενημερώνει και έτσι δεν χάνεις επιδόματα και εκπτώσεις
Α.Παπαθεοδώρου
Στέλεχος Πολυκινηματογράφου
Στην μικρή και σύντομη συνεργασία που έχω μέχρι τώρα με τον Γιώργο είναι απόλυτα εντάξει σε ότι αφορά τα λογιστικά πολύ αναλυτικός σε ότι χρειάζεται σε απορίες δικές μου και πιστεύω σε μία καλύτερη συνεργασία να συνεχίσουμε και το 2020.
Μ.Βουρτζιάδου
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Κομμωτήριο
Επαγγελματίας που κερδίζει την εμπιστοσύνη σου γιατί είναι πάντα ενημερωμένος για τους λογιστικούς κανόνες και την επικαιρότητα!! Άψογα οργανωμένος, ακριβής και λεπτομερής, υπεύθυνος στη δουλειά του και αξιόπιστος. Έχουμε συνεργαστεί και σε επαγγελματικό επίπεδο εκτός από οικογενειακό και δρα όχι μόνο ως ένας λογιστής αλλά και ως οικονομικός σύμβουλος με λίγα λόγια ένας άνθρωπος που χαίρεσαι να συνεργάζεσαι μαζί του.
Φ.Τσερέλη
Στέλεχος Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης
Συνεργαζόμαστε με τον Γιώργο και το γραφείο Metrotax από τις πρώτες μέρες της ίδρυσης του. Ο Γιώργος είναι για εμάς ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης που ξέρουμε ότι θα μας καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο. Πάντα φιλικός, με θετική διάθεση και προθυμία να μας συμβουλεύσει. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε βρει έναν τόσο καλό άνθρωπο και επαγγελματία.
Χ.Πανταζή
Στέλεχος Ασφαλιστικής Εταιρείας
Ο Γιώργος είναι ένας αξιοπρεπής συνεργάτης, αναλυτικός και προσεκτικός στην κάθε του κίνηση με αποτέλεσμα να νιώθουμε ασφάλεια για τα λογιστικά της επιχείρησης μας. Η σοβαρότητα της δουλειάς του είναι ότι χρειάζεται κάθε επιχείρηση αυτό τον καιρό. Ευχαριστούμε πολύ Γιώργο
Ν.Ζαρδαβάς
Στέλεχος Εταιρείας Λογισμικών - Προγραμματιστής
Επαγγελματισμός,συνέπεια...και άριστη γνώση του λογιστικού αντικειμένου.
Χ.Σιώπης
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Σιδηροκατασκευές
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την άμεση εξυπηρέτηση και βοήθεια που μου παρέχει το λογιστικό γραφείο METROTAX. Το έχω δίπλα μου όποτε το χρειαστώ δίνοντάς μου απαντήσεις και συμβουλές σε οποιαδήποτε απορία και επιλύοντας κάθε μου πρόβλημα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
Ε.Τσολακίδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Πωλήτης Ιατρικού Εξοπλισμού
© metrotax.gr 2020. All rights reserved. Powered by d-spot
back to top
espa