2310 448.000
ΠΡΟΦΙΛ
Βρίσκεστε εδώ: ΠΡΟΦΙΛ
addthis

Η επιχείρηση METROTAX δραστηριοποιείται από το 2016 στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στη σύγχρονη επιχείρηση και σε κάθε νοικοκυριό μια βελτιωμένη γκάμα δυναμικών υπηρεσιών Λογιστικής και Συμβουλευτικής, με έμφαση στη συνέπεια και στην οργάνωση.

 

Αποστολή μας είναι:


01. Η ευέλικτη διασύνδεση Λογιστή - Φορολογούμενου με χρήση σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας επιτυγχάνοντας:

 • την άμεση επικοινωνία (instant messaging) 
 • την συνεπή υποστήριξη της επιχείρησης και του νοικοκυριού 
 • την αποτελεσματική επίλυση κάθε προβλήματος

02. Η ανάλυση μέσω αναφορών και στατιστικών της πορείας της επιχείρησης, με στόχο:

 • να εντοπίζουμε τα αδύνατα σημεία και να προβλέπουμε τους κινδύνους
 • να οργανώνουμε καλύτερα τις φορολογικές υποχρεώσεις σας
 • να σχεδιάζουμε μαζί τις επιχειρηματικές σας βλέψεις

03. Η εκπαίδευση του πελάτη στις νέες τεχνολογίες όπως:

 • η χρήση εμπορικών και λογιστικών εφαρμογών
 • η χρήση διαδικτυακών εφαρμογών και διαμοιρασμού δεδομένων
 • η χρήση της ηλεκτρονικής τραπεζικής

04. Η ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για διάφορα θέματα ώστε:

 • να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα για οτιδήποτε σας αφορά 
 • να γνωρίζετε τις δράσεις και τα προγράμματα που τρέχουν σε κάθε περίοδο     
 • να προγραμματίζετε με ασφάλεια τα μελλοντικά σας σχέδια  

 

Η συνεργασία μας σε κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη και σημαντική, για το λόγο αυτό επιδιώκουμε υγιείς σχέσεις εμπιστοσύνης.

Ανταμοιβή μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης

 

Με εκτίμηση,

 

Γιώργος Δ. Τσανίδης

Λογιστής Α' Τάξης | Οικονομολόγος

Σύμβουλος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν.Ραιδεστού

  Business Administration | MSc in Taxation & Finance

 Πανεπιστήμιο Μακεδονίας | Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ

gallery 1
gallery 2
gallery 3
gallery 4


Το έργο μας .. μιλάει από μόνο του
Δεν θα μπορούσα να κάνω ιδανικότερη επιλογή λογιστή! Ο Γιώργος είναι απόλυτα καταρτισμένος για όλα όσα αφορούν την επιχείρηση μου και φροντίζει να με ενημερώνει για όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη ορθή λειτουργία της. Διακρίνεται από τυπικότητα και είναι πάντοτε πρόθυμος να μου λύσει οποιαδήποτε απορία. Λειτουργεί συμβουλευτικά και με κατευθύνει. Φροντίζει για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα τεχνολογίας όπως εφαρμογές smart phone και λογιστικά προγράμματα, γεγονός που βοηθά στην απλοποίηση των διαδικασιών και τον κάνει απόλυτα οργανωτικό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την επικοινωνία και τη συνεργασία μου με το Γιώργο και θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα σε οποιοδήποτε Έλληνα φορολογούμενο πολίτη!
Μ.Μηντσίδου
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Φωτογράφος
Ο Γιώργος Τσανίδης είναι νέος, γεμάτος πάθος και όρεξη για δουλειά.. έχει μεράκι για αυτό που κάνει κ πάντα είναι πρόθυμος να εξυπηρετήσει με τις συμβουλές του.... τον προτείνω ανεπιφύλακτα....
Α.Τζατζάρης
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Εκπαιδευτικός
Εξαιρετικό λογιστικό γραφείο, με φορολογικό σχεδιασμό, οργάνωση και ενημέρωση, παρέχοντας άμεσες λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις!
Π.Μελετόπουλος
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Πραγματογνώμονας Ασφαλίσεων
Ο Γιώργος είναι πάνω από όλα ένας ευγενικός, εξυπηρετικός, υπομονετικός και πολύ φιλικός κύριος με τεράστιες γνώσεις επάνω στα οικονομικά. Αφού μελετήσει πολύ καλά το οποιοδήποτε θέμα φορολογικής φύσεως και να έχεις θα σου το λύσει με τον καλύτερο τρόπο! Αυτό έκανε και σε μένα και θα τον ευχαριστώ πάντα, το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω είναι να τον συστήσω σε οποιονδήποτε.
Α.Τσαρούχας
Ιδιώτης
Σας ευχαριστώ για τη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και την καλή διάθεση να βοηθήσετε σε κάθε περίπτωση!
S.Pepkolaj
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Αναψυκτήριο
Πρόκειται για ένα λογιστικό γραφείο που όχι μόνο δεν κάνει λάθη αλλά συγχρόνως σε συμβουλεύει για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον. Πάντα σε ενημερώνει και έτσι δεν χάνεις επιδόματα και εκπτώσεις
Α.Παπαθεοδώρου
Στέλεχος Πολυκινηματογράφου
Στην μικρή και σύντομη συνεργασία που έχω μέχρι τώρα με τον Γιώργο είναι απόλυτα εντάξει σε ότι αφορά τα λογιστικά πολύ αναλυτικός σε ότι χρειάζεται σε απορίες δικές μου και πιστεύω σε μία καλύτερη συνεργασία να συνεχίσουμε και το 2020.
Μ.Βουρτζιάδου
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Κομμωτήριο
Επαγγελματίας που κερδίζει την εμπιστοσύνη σου γιατί είναι πάντα ενημερωμένος για τους λογιστικούς κανόνες και την επικαιρότητα!! Άψογα οργανωμένος, ακριβής και λεπτομερής, υπεύθυνος στη δουλειά του και αξιόπιστος. Έχουμε συνεργαστεί και σε επαγγελματικό επίπεδο εκτός από οικογενειακό και δρα όχι μόνο ως ένας λογιστής αλλά και ως οικονομικός σύμβουλος με λίγα λόγια ένας άνθρωπος που χαίρεσαι να συνεργάζεσαι μαζί του.
Φ.Τσερέλη
Στέλεχος Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης
Συνεργαζόμαστε με τον Γιώργο και το γραφείο Metrotax από τις πρώτες μέρες της ίδρυσης του. Ο Γιώργος είναι για εμάς ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης που ξέρουμε ότι θα μας καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο. Πάντα φιλικός, με θετική διάθεση και προθυμία να μας συμβουλεύσει. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε βρει έναν τόσο καλό άνθρωπο και επαγγελματία.
Χ.Πανταζή
Στέλεχος Ασφαλιστικής Εταιρείας
Ο Γιώργος είναι ένας αξιοπρεπής συνεργάτης, αναλυτικός και προσεκτικός στην κάθε του κίνηση με αποτέλεσμα να νιώθουμε ασφάλεια για τα λογιστικά της επιχείρησης μας. Η σοβαρότητα της δουλειάς του είναι ότι χρειάζεται κάθε επιχείρηση αυτό τον καιρό. Ευχαριστούμε πολύ Γιώργο
Ν.Ζαρδαβάς
Στέλεχος Εταιρείας Λογισμικών - Προγραμματιστής
Επαγγελματισμός,συνέπεια...και άριστη γνώση του λογιστικού αντικειμένου.
Χ.Σιώπης
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Σιδηροκατασκευές
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την άμεση εξυπηρέτηση και βοήθεια που μου παρέχει το λογιστικό γραφείο METROTAX. Το έχω δίπλα μου όποτε το χρειαστώ δίνοντάς μου απαντήσεις και συμβουλές σε οποιαδήποτε απορία και επιλύοντας κάθε μου πρόβλημα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
Ε.Τσολακίδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας - Πωλήτης Ιατρικού Εξοπλισμού
© metrotax.gr 2020. All rights reserved. Powered by d-spot
back to top
espa